• quality 7 dagen in de week open
 • quality Grote voorraad
 • quality Beste service & garantie
 • quality Altijd deskundig advies
 • quality Hoogste klanttevredenheid
 • quality Vestigingen in België

Pentair Sta-Rite S5P1RVS Intelliflo

1 099,00

Incl. BTW en verzendkosten

* Variabele snelheids pomp tot 80% energie besparend
* Vermogen; 1,50 HP / 1,1 KW
* Aansluiting; 220V-240V

* 3 Programmeerbare snelheden
* geschikt voor zoutwater (4gr/l)
* Aansluiting 1,5" lijmaansluiting
(50mm)

Levertijd : 2-5 dagen
Leveren  : Gratis

Betalen  : Overschrijving

Vragen? Elders beterkoop :  Contacteer ons  

Meer details

S5P1RVS


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Zelfaanzuigende zwembadpomp met een variabele capaciteit van 2m³ tot 29m³/u. Energiebesparing bij lage snelheden tot 80% en extreem geluidsarm bij lage snelheden. Geïntegreerde droogloopbeveiliging, zeer efficiënte motor met permanente magneet. Tot 3 programmeerbare snelheden met geïntegreerde timer.

Gebruik en toepassing:
Professionele pomp met variabele snelheid voor de filtratie van kleine tot grote privé zwembaden, watercirculatie, fonteinen en watervallen met een voorfilter, zelfaanzuigend.
De mogelijkheid om verschillende snelheden in te stellen zorgt enerzijds voor een grote flexibiliteit van de pomp. Wanneer u uw installatie wenst te veranderen, hoeft u namelijk niet van pomp te veranderen. U kan apparaten en toepassingen toevoegen of veranderen zonder dat de pompprestaties of effectiviteit verminderen. Zo kan u bijvoorbeeld de hoogte van sproeiers of fonteinen of bij toevoeging van een zonnepaneelsysteem of waterpartij de pompsnelheid eenvoudig wijzigen.

Anderzijds kan deze pomp geprogrammeerd worden voor het variabel draaien in functie van het gebruik van het zwembad. Hiermee reduceert u aanzienlijk de energiekosten van uw zwembadpomp (gemiddeld met 50% tot max. 80%).

Meer uitgebreide toepassingen kunnen bereikt worden door toevoeging van de control pro filtratiemanager (zie afzonderlijk artikels).

Aandachtspunt: De capaciteit van uw pomp dient aangepast te zijn aan de capaciteit van uw zandfilter waarbij de algemene regel is dat de pompcapaciteit nooit hoger mag zijn dan de filtratiecapaciteit. Naast een slechte waterbehandeling resulteert dit mogelijk in schade aan uw pomp en/of filter.

Opgelet: het is niet omdat een pomp een bepaalde capaciteit heeft (van vb. 15m³/u) dat dit effectieve debiet ook wordt gerealiseerd; de afstand van de pomp tot het zwembad evenals de diameter en lengte van de zwembadleidingen zijn eveneens bepalend en zorgen meestal voor een ‘verlies’.

Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie bij normaal gebruik (vb. niet op vorstschade evenals droog draaien)

Samengevat : De ideale pomp met verschillende pompsnelheden voor specifieke toepassingen!

 

 Vragen?  Contacteer ons 

 • Gewicht 11 kg
 • Capaciteit 10 m3/h
 • Vermogen 0,50 HP / 0,37 KW
 • Aansluiting 1,5"binnendraad (50mm)
 • Aansluiting fase 220V-240V
 • Garantie 3 Jaar van Fabricant

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie